Enkele wijnhuizen


Familie MontresorMontresor: Een verhaal dat werd geboren in 1892
De lange geschiedenis van Montresor heeft van illustere voorouders, als graaf Claude de Montresor, adviseur van de hertog van Orléans in Frankrijk in 1600 (van groot belang zijn de Memoires, 1663).
In de vroege jaren 1800 een tak van de familie verhuisde naar Veneto in de buurt van het Gardameer, een gebied dat bekend staat om de kwaliteit van de stuwwal bodem, en daar vond hij de juiste omgeving te blijven een vooraanstaande familie bedrijf over te nemen: wijnbouw.

Meer dan tweehonderd jaar dat het Montresor zijn deel van de wijnwereld en willen dit privilege met iedereen in de wereld te delen zal een fles van een van hun wijn te kiezen.
Bloed Frans, Italiaans geest. Cheers!Locatie Cantine intesaCantine Intesa: Van aarde en passie
Het heuvelachtige gebied in de buurt van Faenza is de kern van onze productie. In dit gebied sorteren we uit de beste wijngaarden van wijnstok, aarde, blootstelling aan de zon. Onze wijnbouwers zijn toegewijd aan de Cantine Intesa premium druiven te verkrijgen.

Van stilte en verwachting
De wijnmakerij in Modigliana plukt de beste druiven van de meest begaafde wijngaarden, groeiend op de glooiende hellingen van de Faenza regio heuvels.
Het is uitgerust met de meest geschikte faciliteiten, zowel voor de wijnbereiding en vooral voor de wijn rijping in de ondergrondse ruimte, in Franse eiken vaten en barriques.Claude en Jean-Philippe LambertLe Domaine: Wijn is Filosofie
In het hart van de Provence is de familie Lambert gewijd aan wijnstokken al voor drie generaties. Drie generaties die hebben gevolgd dan deze landen sinds 1935. Het is nu de broers, Claude en Jean-Philippe, die het landgoed runnen.

Complementair en medeplichtigen, ze delen een verbintenis: respect voor de wijnstok en respect voor het fruit. Werken zonder concessie, een constante zoektocht naar de absolute met het enige doel van het vinden van elk glas geuren van deze gulle land. Transcriberen nooit verraden. Om het fruit te bewaren, de oogst zijn hier nauwelijks krabde de maceratie op de voet gevolgd. De druiven worden apart gevinifieerd en dan geduldig te worden geassembleerd.
Vooral gevonden koningen Rhône Grenache voor de gourmet fruit, Syrah voor de finesse en aromatische complexiteit en Mourvèdre voor diepte.

Het Domaine des Pasquiers is een wijngaard van 87 hectare dat zich uitstrekt over 3 appellations: Côtes du Rhône Plan de Dieu, Côtes du Rhône en Gigondas Sablet.