Wijnen

Masha-International is een erkende wijnimporteur. Wij importeren uw wijnen uit verschillende landen en regio’s. De meeste wijnen die wij u aanbieden worden geïmporteerd uit Frankrijk, Italië, Spanje en Zuid-Afrika. De wijnhuizen kiezen wij zorgvuldig uit. Daarvoor gaan wij meestal eerst langs bij de wijnproducent om de sfeer van de producent te kunnen beleven. Hierbij vinden we het belangrijk dat de wijnproducent een eerlijke prijs krijgt voor hun product. 

Bieren

De bieren die wij u aan kunnen bieden zijn ‘echte’ speciaalbieren. Ons doel is dus om de klant bieren aan te bieden die je op andere plekken niet veel zult zien. Om dit te kunnen waarborgen zijn wij altijd op zoek naar de echte micro brouwerijen. Hierdoor bestaat ons aanbod voor bieren uit een vrij uniek aanbod. De meeste speciaalbieren die wij u aanbieden komen uit de Belgische micro brouwerijen. Hierdoor zul je bij Masha-International een echt uniek aanbod aan speciaal bieren vinden.

Picknickartikelen

Bij het zien van een picknickmand worden de meeste mensen al vrolijk. Heerlijk eten en drinken in de natuur is iets wat velen aanspreekt en wat er vaak niet van komt. Breng uw familie en vrienden op goede ideeën door ze een picknickmand cadeau te geven.
Wij bieden zelfs de unieke service om de mand van uw keuze volledig gevuld met goede wijn en de heerlijkste lekkernijen bij u of uw relatie af te leveren. 
Picknicken is een leuke bezigheid met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën. En het handige is dat als u eenmaal een van onze prachtige picknickmanden in huis heeft, u zult zien dat u deze vaker gebruikt dan u denkt. 
Ook voor dagje op de boot of naar het strand is een picknickmand perfect te gebruiken.

Relatiegeschenken

Iedereen geeft graag een speciaal wijncadeau. Het is misschien niet het meest originele, maar het getuigt altijd wel van goede smaak. Niet voor niet is het in vele culturen de gewoonte om wijn cadeau te geven als je uitgenodigd wordt voor een etentje of voor een verjaardag. De wijngeschenken van Masha International kan u helemaal persoonlijk en origineel maken, naar de stijl van de ontvanger. Zo hebben we bijvoorbeeld gepersonifieerde wijnkistjes en verpakkingen in ons assortiment. Op die manier geef je niet zomaar een fles wijn cadeau, maar geef je ook het gevoel écht aan die persoon gedacht te hebben. Dat kan iedereen waarderen.

Wijnkisten

Bijzondere wijnkisten:Als je één of meerdere mooie flessen hebt gevonden om cadeau te doen, doe je dit natuurlijk in een stijlvolle wijnverpakking. Wijnkistjes zijn de meest gebruikte cadeauverpakkingen voor wijn en champagne. Maar er zijn wijnkistjes en wijnkistjes. Onze collectie aan wijnverpakkingen is zeer uitgebreid en loopt uiteen van een eenvoudig kistje tot prachtig afgewerkte kisten met accessoires waar het bijna meer om de kist gaat dan om de inhoud.

Wijnaccessoires

Wijnaccessoires die functioneel zijn.
Zoek je een cadeau voor iemand die alles al heeft? Dan ben je bij Masha International aan het juiste adres! We hebben een selectie aan wijnaccessoires waar iedereen blij van wordt. Je kan een van onze accessoires zo cadeau geven of combineren met een wijnpakket of een fles wijn. Want met de juiste accessoires maak je iemand wijncollectie pas echt compleet.

Strandtassen

Ook voor de dagjes weg bieden wij u verschillende ruime strandtassen aan. Bekijk het volledige assortiment op een van onze websites.​

Verzend artikelen

Om uw bestellingen te kunnen verzenden dient u degelijk verzend materiaal te hebben. Ook daarvoor bent u bij Masha International aan het juiste adres.

Schuiven naar boven